teisipäev, 18. aprill 2023

Ülemaailmne lumememmepäev

 18. jaanuaril oleme juba mitmel aastal tähistanud ülemaailmset lumememmepäeva. Seekord otsustasime seda teha pisut suuremalt, koos lastevanematega. Kuid alati ei täitu kõik unistused. Nii ka seekord ei õnnestunud meie plaani ellu viia, sest ilmataat otsustas lume asemel vihma saata ja hommikuks ei olnud enam kübetki lund.






Männikäbide lumememmed



Valmib Rõõmupallide lumememm

Lapsed aga ei lasknud end sellest heidutada ja arvasid, et me võime ka paberist lumememmi teha ja lihtsalt joonistada lumememmepilte. Nii valmiski meil taaskasutatavast materjalist, väikestest paberiketastest, 3 suurt lumememme. Iga rühm tegi oma lumememme.

Töö oli palju püsivust nõudev ja visadust lastel jätkus.

Õp. Elvi


Küllap on kõik märganud, et tänavuse talve ilma- ja lumeolud on ettearvamatud ja heitlikud. Juba novembris langes lund ja jaanuaris sadas ja sulas vaheldumisi. Aga on ju teada, et õige talve juurde kuuluvad lisaks suusatamisele-kelgutamisele ka lumememmed. Hoolimata sellest, et lumememmepäeval oli paljas maa, olid rannapõnnid ettenägelikult juba varakult valmistanud meisterdamisest järgijäänud paberijäätmetest uut paberit, millest said ilmastikukindlad lumememmed.







Õpetaja Piret

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar