pühapäev, 23. aprill 2023

Digikoristuspäev


Telia eestvedamisel toimus 27. jaanuaril juba viiendat aastat järjest suur üle-eestiline digikoristuspäev, mis purustas kõik senised rekordid: osa võtsid pea 400 organisatsiooni ja üle 10 000 inimese.

Puhastasime lasteaias sülerid, tahvlid, ent ka enda mobiiltelefonid sai üle vaadatud.


Telia toetustegevuste juht Elo Võrk: „Seekordsel digikoristusel osales meile teadaolevalt suurusjärgus 400 ettevõtet, asutust ja organisatsiooni üle terve Eesti. Võib arvata, et tegelik osalejate arv oli veel suurem. Eraldi tasub välja tuua aktsioonis osalenud koolide ja lasteaedade aktiivse panuse, keda oli osalemas üle 180. Kokku osales meie hinnangul tänavusel digikoristusel julgelt üle 10 000 inimese, mis näitab, et teadlikkus digitaalse prügi olemasolust ja selle mõjust keskkonnale on viimastel aastatel oluliselt kasvanud. Suur tänu kõigile, kes oma panuse andsid – see annab meile kindlust jätkata digikoristusega 2024. aastal veelgi suuremate ambitsioonidega,“ sõnas Võrk.



Digikoristus 2023 üks partnereid oli sel aastal Roheline kool (Tartu loodusmaja), kelle eestvedamisel tegelesid digikoristamisega just paljud koolid ja lasteaiad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar