teisipäev, 18. aprill 2023

Personali jõulupidu

Neeme Mudila personal on igal aastal püüdnud jõulupidu korraldada majast väljas. Sel aastal otsustasime jaotada väljamineku kaheks osaks: üks osa õues ja uusi elamusi saades (õuesõpe) ning teine osa hubases Oko restoranis.

Tallinna Lauluväljaku alal on juba mitmel aastal olnud võimalik soovijatel osa saada valgusemängust. Nii käisimegi esmalt valgusfestivalil, kust sai väga vahvaid mõtteid, kuidas võiks lasteaia õueala pimedal ajal valguskujudega kaunistada. 

Seda muinasjutulist ilu oli palju.  Tänu külmale ilmale, kippusid mõned valgusinstallatsioonid vigurdama ning leppida tuli sellega, et mõned figuurid olid pimedad.

Kui külm hakkas näpistama, ootas  buss juba väravas ning meie peopäev jätkus Oko restorani hubastes ruumides. Õhtusöök oli imemaitsev, teenindus suurepärane. Kotis ootasid jagamist ka kingitused, mille iga Neeme Mudila töötaja sai teha just loosi alusel saadud armsale kolleegile.

Kui seltskond on superäge, toit maitsev ja juttu jätkub kauemaks, siis aeg lendab. Lahkusime Okost sooja tundega, koti küljes rippumas helkur, mis jääb õhtut veel pikaks meenutama.



Pille

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar