pühapäev, 29. september 2024

Tänuväärt koostööpartner juba 6 aastat- Victor Stationery

 

Neeme Mudilal on üks väga omanäoline koostööpartner, kes on meid 2018. aastast varustanud tasuta paberi, kartongi, vihikute jms.
 
Kui algselt oli juttu paberijääkide saamisest, siis väga kiiresti said paberijääkidest vihikud, kladed, märkmikud jms.

Victor Stationery  on tootnud kvaliteetseid paberist kontoritooteid alates 1920.aastast. Nad on kindlad oma toodangu kvaliteedis ning annavad seetõttu oma toodetele (vihikud, märkmikud, kirjaplokid, märkmepaberid jne) eluagse garantii. Enamus nende toodetest läheb müüki Iirimaale ja Saksamaale. Huvitav teave on aga see, et Büroomaailm ilmselt ainukesena Eetis ostab eelnimetatud kaupa sisee Saksamaalt, ehkki logostiliselt asuvad firmad Tallinnas, kõrvuti hoonetes.
Lapsed on õnnelikud väikeste märkmikute, vihikute üle, sest kui vihikule on peale kirjutanud laps oma nime, siis on see selle lapse vihik ning teised seda ei puutu.

Mis meile, kui rohelise kooli programmis osalejatele väga meeldib nenede toodete puhul on see, et RHINO kaubamärki kandvad tooted on valmistatud  100% taaskasutatud materjalist.
Kuidas need tooted lasteaeda jõuavad?
Lapsed teavad öelda- Pille toob. Nii tõesti on. Kokkuleppel firmaga on paika pandud mõlemile sobiv kuupäev ja kellaaeg  ning saamegi soovitava kauba.
Saadud tooteid oleme omakorda jaganud, nt. Kohtla- Järve lasteaiaga Buratino, kus töötab Pille õde.
Sel aastal saime väga ilusat ja erksavärvilist kartongi. Sellist valikut pole neil varem olnud.
Oleme alati viinud lahkele koostööpartnerile väikese kingituse. Nii ka seekord kohvipaki ja kommikarbi näol. Võõrustaja viimased sõnad olid- järgmise aastani!
Ja ilmselt järgmise aasta septembris saabki taas kohtumine teoks.

Pille

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar