esmaspäev, 27. mai 2024

Emadepäeva tähistamine

 Sel aastal tähistasime emadepäeva 9. mail. 

Rannapõnnide ja Rõõmupallide rühma lapsed joonistasid/maalisid oma ema ning nendest töödest sai tore mäng "Arva ära, milline oled neist sina, mu kallis emme".

 Meie emmed olid kavalad, kasutasid laste abi.
Nagu ikka, valmistasid lapsed õpetajate abiga igas rühmas oma emadele küpsisetordi.

           
Ette oli valmistatud väike kava emadele, milles lauldi, esitati luuletusi jne. Mõnes kavas said kaasa lüüa ka emmed ise. Aga enne kavasid luges Pille ette, olles lapsi mõndadel päevadel küsitlenud, milline on Neeme Mudila ema. 
Vastused olid järgnevad: 
1. Väga tervisliku eluviisiga. Ta eelistab autosõidule jalutamist. Mõnikord harva sõidab ta tööle autoga, teinekord sõidab Neeme vahel jalgrattaga.
2. Talle meeldib kanda: seelikuid, kleiti, pükse, pluusisid, roosasid südametega kleite, ilusaid riideid, musta mõnnakat, ujumisriideid, roosat särki, rohelist pusa, lillasid riideid, tööriideid, tavalisi riideid, hommikumantlit, pidudel musta kleiti, teksasid. Mõnikord ei ole tal midagi selga panna, ei ole ühtegi ilusat kleiti ega seelikut.
3. Lilledest on Neeme Mudila ema lemmikuks: tulbid, kõik roosad lilled, roosid, valged lilled, nartsissid, punased tulbid, sinililled, kõik kevadlilled, Mõnikord polegi lemmikut ja ta ei tahagi lilli.
4. Neeme Mudila ema lemmikvärviks: on must, roheline, sinine, lilla, roosa, tumesinine, kollane, punane.
5. Neeme Mudila ema kuulab: naiste muusikat, konna laulu, eesti muusikat, viite miinust, kitarri, võibolla isegi Liis Lemsalu, bassiga laule, rahulikku muusikat, trompetit, trumme auto laule.
6. Neeme Mudila ema armastab kõige rohkem: mind ( ehk siis last, lapsi), koera issit, kogu perekonda, ent ka iseend.
Kingiks said emad erinevates nõudes lilled: Männikäbides taaskasutati plastikpudeleid
Rõõmupallides said uue hingamise serviisitassid
Rannapõnnid valmistasid tsementi valatud rätikutest lillepotid.


Annika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar