teisipäev, 27. november 2018

Advendiajaks valmistumas

Ühel ilusal reedesel päeval tulid meie rühma lastega meisterdama Maru ema ja Tormi ema. Eesmärgiks oli valmis teha armas jõulukaunistus. Oma pisikesed käekesed said lapsedki külge panna. Kuna tegemist oli üleeuroopalise jäätmete vähendamise nädalaga siis haakus meisterdus hästi selle teemaga. Kasutuses olid metsa alt leitud männioksad ja käbid. Emadel oli kaasa võetud riidelapikesed, mis olid kenasti ääristatud. Nendest lapikestest valmisid vatiinipallikese ja puutokikesega armsad "pulgakommid". Männioksad pisteti otsapidi oaasise sisse, lisati käbisid ja viimase lihvi andsid armsad "pulgakommid". Lõpptulemus oli lihtne ja armas! 








Teise meisterduse tulemusena valmis popcornist "lumepallikett". Nähes suures kausis popcorni võttis nii mõnelgi lapsel meele mõtlikuks ja suu vesiseks. Eks nii mõnigi popcorn rändas suhu mitte niidi otsa  😀


Lapsed said harjutada niidi taha popcornide lükkimist. Mõnel tüdrukul oli asi käpas ja nagu teeks sellist tööd iga päev, mõnele lapsele oli see paras katsumus ja eks paar korda sai nõelaotsaga näpuotsa sutsu ka tehtud. Õnneks jäid kõigil lastele sõrmed terveks ja meeled rõõmsaks.








Meie rühma aken sai lastevanemate abiga kauni jõuluilme.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar