esmaspäev, 5. veebruar 2024

ÕPETAJATE PÄEV Draamateatris ja Ajaveskis

Traditsiooniline õpetajate päeva tänuüritus toimus sel aastal Draamateatris, mil öeldi tere uutele tulijatele, tunnustati erilisi saavutusi ja tähistati tööjuubeleid.

Nii jõudsid Neeme Mudila naised vallavanema vastuvõtule.

Neeme Mudilas kutsuti uute tulijatena ette õpetaja Miina, Marju ja logopeed Silvia.

Lasteaia eritänud:

Head sõnad ei ole otsa saanud ega maailmast kadunud. Neid on jagunud nii lapsevanematel kui kolleegidel Sinule tagasisidet andes. Aitäh, et oled nii tasakaalukas, soe, rõõmsameelne, toetav kolleeg ja õpetaja. Tuhat tänu ja miljon paid – TIINA KLAMAS.
Sinu töökus, osavõtlikkus, hoolivus, pädevus ning lahenduskeskne lähenemine meie laste kõne arengus on puudutanud meid kõiki: lapsi, kolleege ja lapsevanemaid. Oled Neeme Mudila naiskonna inimketi üks väga oluline lüli. Aitäh ja tuhat tänu -  KADRI KUUSE.

Lasteaia direktor sai tänukirja "Harjumaa aasta õppija 2023" tiitli omistamise ja 25 a Jõelähtme vallas töötamise eest.

Fotol Jõelähtme valla haridusasutuste juhid
Tähistamist ei saa kunagi olla liiga palju. Ajaveskis kogunes kogu Neeme Mudila kollektiiv, üheskoos aja mahavõtmiseks et meenutada lasteaias töötamise alguspäevi ja naljakaid seiku. 
Loomulikult kutsusime kaasa ka juba lasteaias töö lõpetanud Elvi, keda oli väga hea meel kõigil näha.
Tore on koos midagi uut õppida. Nii tegime taas käed saviseks.
Selgus, et naljakaid seiku oli kõikidel meenutada. Südamlikult soe õhtupoolik, mis kerkib kindlasti meelde mälusopist, kui külmikust voolitud koorepakihoidjat välja võtame.
Pille

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar