neljapäev, 16. september 2021

Koolieelikute kooli saatmise pidu 31.05.2021

Igal aastal, maikuu viimasel tööpäeval, oleme koolieelikute ja nende peredega koos tähistanud lasteaiatee sujuvat üleminekut kooliteeks. Sel aastal oli lasteaia lõpetajaid 6: 

Mathilde, Lisandra, Dora, Raimond, Märten ja Mart. 

Lava lõpetajate ootel

See pidu on koolieelikute jaoks viimane pidu lasteaias, mille personaliga oleme soovinud muuta alati meeldejäävaks ja õnnelikuks. Peoeelsel nädalal joonistasid Ingeri, Lia ja Pille A4 formaadis tuntud aabitsate kaanepilte, et nendega kaunistada  lõpupeo sein välilaval. Peol selgus, et nii mõnigi külaline arvas, et aabitsate kaanepildid on tehniliste abivahenditega suurendatud ja välja prinditud. Seinale said: Karu-, jälje-, liiklus-, Poku-, Kuke- jne aabitsad. Ka „See tore laps olen mina“ fotonäitus sai üles pandud.

Nagu päris! Õpetajate joonistatud aabitsad

Aabitsad

Liina lausus tervitussõnad, lapsed laulsid Sirje klaverimängu saatel, Pille jagas kätte tunnistused, õpetajad aastate jooksul tehtud tööd… Ka meie vallavanem Andrus Umboja koos haridusspetsialist Carmen Viherpuuga tuli lapsi, personali ja peresid õnnitlema sel tähtsal päeval. Vallavalitsus koostöös lasteaia juhiga kinkis igale lõpetajale L.Tungal ja A.Turovski raamatu „Kati, Carl ja isevärki farm“, koolieelikutega tegelenud õpetajatele/õpetaja abidele Antoine de Saint-Exupery raamatu „Väike prints“, mida peetakse maailmas tõlgituimaks ja loetumaks teoseks.

Lõpetajad oma peredega

Tänusõnad öeldud, istutasid lapsed õuele sõstrapõõsa. See traditsioon on väga pikk ning tänu sellele on lasteaia õuealal erinevad viljapuud ja -põõsad. 


Lõpetajad istutasid aeda lahkumiskingi


Pärast ametliku osa lõppu, sai omavahel suhelda peolaua ääres, kus sai maiustada maasikate, tordi, küpsiste, murelite ja muu muupärasega.

Külluslik pidulaud

Fotograaf Airi Leonidov jäädvustas emotsioonid fotodele, et ka tulevikus saaks sellele päevale fotosid vaadates soojalt mõelda.

Liina ja Mathilda


Pille ja Dora


Aitäh kõikidele, kes aitasid kaasa peo õnnestumisele ning soovime tuult tiibadesse meie armsatele lõpetajatele!


Pille

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar