pühapäev, 18. aprill 2021

Rohelise Kooli keskkonnaülevaatus

 Kui varasemalt oleme teinud keskkonnaülevaatuse vaid lasteaia personaliga, siis sel aastal otsustasime kaasata eelnimetatud protsessi ka lapsevanemad ankeetküsitluse näol.

 Hoolekogu koosolekul sai kokku lepitud, et viime läbi küsitluse väidete vormis, millele saab lapsevanem vastata  vastusega kolmest valikust, kus saab ära märkida 1, 2 või 3 sobivat. Valdkondadeks valisime selle õppeaasta teemad, millega rühmad süvendatult tegelevad: vesi ja energia, toit ning elurikkus. Hoolekogul oli nädal aga ettepanekute esitamiseks, mil moel küsitlus läbi viia, kuid kahjuks ühtegi ettepanekut ei laekunud.

  Väited küsimustiku jaoks valisime välja Rohelise Kooli keskkonnatöögrupiga. Ajurünnaku käigus said kõik sedelite oma mõtted kirja panna ning korduvad väited sai koondatud küsimustikku. Spikriks lisasime ka RK blogi aadressi: http://rohelineneememudila.blogspot.com/    Küsimustiku koostasid Annika ja Pille.

Küsimustik nägi välja selline: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTDvgud01AkhCaaBszYmIoNrlCJwk8FSpU66Qe-nC4ZLIWDg/viewform


Tulemustega tutvu siin: https://drive.google.com/file/d/1XO_4VXjuseW3Oo9r7YSzk7045r6AU88a/view?usp=sharing

Meie soov oli teada saada, millistest ettevõtmistest on lapsed kodus rääkinud, mida on lapsevanemad blogist lugenud ning kas see teema on ka lapsevanematele oluline. Selgus, et lapsevanematele on meie suunaasetus õppetegevustes oluline ning blogi ei toimeta me üksnes enda jaoks.






Kokkuvõtvalt: küsimustikule vastas 21 lapsevanemat. Väga rõõmustav, et vastanute seas oli ka isasid. Vaatamata sellele, et vastaja võis jääda anonüümseks, lisas iga ankeedi täitja ka oma nime. Aitäh selle eest. Eriline tänu neile kes lisasid ka vaba vastusena oma ideid või tänusõnu.


Pille

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar