teisipäev, 26. märts 2019

Tere kevad!

2019.  aasta kevade saabumist tähistasime kogu lasteaiaga. Kogunesime saalis ja muusikaõpetaja juhendamisel laulsid lapsed tuntud lastelaule, abivahendina kasutati veega täidetud linnukesi, millega sai tekitada toreda linnulaulu. 





Kevade saabudes oli ilm ilus ja päikseline nagu üks ilus kevadine päev olema päev, ehki kevad ise alles algas samapäeva hilisõhtul 23.58.
Peale toredaid laulukesi suundusime õue, kus ootasid meid Dora ja Jorveni isad, et ühes koos paigaldada linnupesakastid, mis sügisel sai meisterdatud. Neid oli kokku kolm ja paigaldasime need kolme erinevat liiki puudele: kasele, vahtrale ja kuusele.





Peale paigaldamist läksime mõnusale  matkale, otsisime kevadmärke ja neid me ka leidsime. Lapsed leidsid esimese vihmaussi, lepatriinu, sipelgad olid oma pesas juba väga aktiivsed. Samuti nägime kuidas pajul on toredad pajuutud väljas ning lasteaia hoovis tärkamas krookused.




Mere ääres tegime väikse puhke pausi, lapsed said merre kive loopida. Kivide loopimine merre on alati olnud laste meelis tegevus mere ääres. Nendel kellel olid jalas kummikud said jalgupidi ojas sulistada, mis on jällegi alati laste lemmik tegevus olnud. 


Enne lasteaeda tagasi minemist sõime natuke küpsiseid, et oleks jaksu ka lateaia hoovis mängida.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar