esmaspäev, 30. detsember 2019

Jõulupidu Neeme Mudilas

Sellel aastal toimus meil jõulupidu lasteaias saalis. Paaril viimasel aastal oleme suuremate rühmadega masjast eemal olnud aga seekord oli traditsiooniline jõulupidu. Ega peol puudunud ka jõuluvana.

Muusikaõpetaja Sirje oli kokkupannud toreda näidendi, milles osa said ka õpetajad. Kogu lasteaiapere valmistas näidendite ette mitu nädalat. Näidendi nimi oli "Vesi kui mesi", lugu rääkis meile vee tähtsusest ja selle lugupidamisest.
Näidend algas suuremate laste lauluga "Uhke kuuse tuppa toome", mille autor on muusikaõpetaja Sirje Põllu. Peale esimest salmi saabus meile saali uksetaha kaua oodatud jõuluvana. Kui jõuluvana oli ennast kenasti istuma seadnud, läks meie näidend kenast edasi.








Peale näidendit said kõige väiksemad lapsed jõuluvana juurde minna, patsu lüüa ja iga laps sai omale kingituse. Seejärel said juba suuremad lapsed luuletust lugeda ja kingituse. Samal ajal oli vanematel ja lastel, kes hetkel saalis ei olnud, koridori peal "kohvikus" head ja paremat süüa. 
Kõigil lastel oli võimalus jõuluvanaga pilti teha ja nii ka personalil.

 
Peale ametlikku osa, kui jõuluvana läks oma teed, soovisid meie lasteaia endised lapsed ka esineda ja väike kontsert laulude ja klaveripalade saatel jätkus veel mõnda aega.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar